top of page

(Ε.Ο.Κ.) Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Διοργανώσεις 3×3


Η «Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης» (Ε.Ο.Κ.), που εδρεύει στην Κηφισίας 37, Μαρούσι ΤΚ15123 – ΟΑΚΑ (τηλ. 210 6813066) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία και ενδιαφέρεται 1) να αναλάβει την υλοποίηση επίσημων διοργανώσεων basket3x3 ή/και 2) να εντάξει τις διοργανώσεις του στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων basket3x3 του 2022 της Ομοσπονδίας, να απευθυνθεί στην ΕΟΚ για να δηλώσει την επιθυμία του και να λάβει τις σχετικές πληροφορίες.

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αντικείμενο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποτελεί η δημιουργία, ανάληψη και ένταξη αθλητικών διοργανώσεων basket3x3 βάση προδιαγραφών, στο επίσημο καλεντάρι της ΕΟΚ.

2. ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ – ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2.1. Παροχή διευκρινήσεων

Ο σχεδιασμός των διοργανώσεων basket3x3 για το 2022 τελεί υπό την αίρεση των υγειονομικών συνθηκών που θα έχουν διαμορφωθεί και των σχετικών πρωτοκόλλων που θα ισχύουν για την διεξαγωγή τους.

Σε πρώτη φάση ο Σχεδιασμός περιλαμβάνει:

Διεθνείς διοργανώσεις

Διοργανώσεις Masters & Open (με συντελεστή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα)

Διοργανώσεις Juniors

Ερασιτεχνικές και Ειδικές Διοργανώσεις

*οι ονομασίες των κατηγοριών ενδέχεται να τροποποιηθούν.

2.2. Γνώση συνθηκών & Συμπληρωματικές πληροφορίες

Η Ε.Ο.Κ. επιδιώκει τη σύναψη συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία μιας σειράς αδειοδοτημένων διοργανώσεων, λαμβάνοντας υπόψιν όρους και προϋποθέσεις σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές υλοποίησης της κάθε εκδήλωσης.

Οι διοργανώσεις που θα ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι, θα αποκτήσουν δικαιώματα αξιοποίησης επισήμων, αδειοδοτημένων διοργανώσεων της ΕΟΚ όπως αυτά θα παρουσιαστούν σε επίσημη συνάντηση της Ομοσπονδίας με τους ενδιαφερόμενους φορείς-διοργανωτές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Οι συνεργάτες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει αποδεδειγμένα να διαθέτουν την τεχνογνωσία και τα μέσα που απαιτούνται για τη διοργάνωση της κάθε κατηγορίας διοργανώσεων.

2.3 Διαδικασία

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ενδιαφέροντος η ΕΟΚ θα επικοινωνήσει απευθείας με τον ενδιαφερόμενο φορέα προκειμένου να προγραμματιστεί συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και την ανάλυση των κατηγοριών των διοργανώσεων.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστείλουν επιστολή μέσω e-mail στη διεύθυνση hspilia@basket.gr . Θα αποστέλλεται e-mail επιβεβαίωσης λήψης εκάστης εκδήλωσης.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος να κατατεθούν μέχρι Τετἀρτη 2/2/22 και ώρα 12:00.


ΠΗΓΗ: BASKET.GR

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page